Language:   

MACHINES OP MAAT

Machines op maat

De Boer Machines Nederland B.V. kan alle aspecten van de machinebouw verzorgen en is uitgerust voor de constructie van middelzware tot zware machines.


De workflow van het bedrijf is gebaseerd op de bouw van machines op maat.

 

Wij luisteren aandachtig naar de vereisten van onze klanten en kunnen in de voorbereiding van de verkoop een constructievoorstel doen.

 

Onze afdeling engineering kan machines of componenten ontwerpen volgens de wensen en specificaties van de klant. De ontwerpen voldoen aan de normen en regelgeving. Onze ingenieurs kunnen vertrouwen op hun jarenlange ervaring en op de nodige software voor CAD, 3D en sterkteberekening. Ze zijn o.a. gespecialiseerd in persen, procesapparatuur, transport- en doseersystemen.

 

Wij bouwen de machines in onze nieuwe, goed geoutilleerde fabriek van 10.000 m². Alle productietechnieken, zoals CNC-frezen, draaien, snijden, lassen en assembleren, zijn beschikbaar. De machinewerkplaats is flexibel georganiseerd, om een efficiënt productieproces te verzekeren dat aan de hoogste normen voldoet.

 

Het bedrijf heeft haar eigen besturingsafdeling die de elektrische engineering, de PLC-programmering en de inbedrijfstelling bij de klant verzorgt.

 

Voor de installatie, de inbedrijfstelling en de service, zoals reparaties en onderhoud ter plekke, is een twintigtal monteurs en service engineers beschikbaar.

 

Voorbeelden van op maat geleverde installaties zijn:

 

- Grinddroger voor de offshore industrie;

- Pick and place laadsystemen voor de kaasindustrie;

- Vormmachines voor polystyreen producten;

- Automatische laad- en losinstallaties;

- Vormen voor het wikkelen van transformatorkernen;

- Shredders voor de recycling van metaal en polystyreen.