Language:   

TRANSPORTBAND

Transportband

Transportsystemen


De transportbanden van De Boer Machines Nederland B.V. zijn berekend op zware bedrijfsomstandigheden. Onze transportbanden hebben hun buitengewone betrouwbaarheid bewezen in o.a. de keramische industrie, de betonindustrie en bij zand- en kleiwinning,  waar ze soms de klok rond moeten werken. Modulaire constructie. Ontwerp met dekband voor steil transport of dubbele band voor verticaal transport. Gegalvaniseerde of geschilderde afwerkingen leverbaar.
Bijzonderevoorzieningen voorkomen de vervuiling van de transportband, het verlies van materiaal en de verspreiding van stof.
Dankzij hun starre constructie vereisen onze transportbanden geen meervoudige ondersteuningen en kunnen ze een grote afstand overbruggen.
De Boer Machines Nederland B.V. is gespecialiseerd in op maat ontworpen transportsystemen voor bijzondere toepassingen. Deze units worden op grote schaal op diverse locaties gebruikt in de baksteenmachines van De Boer, voor het transport van (natte) klei, (nat) zand en toeslagstoffen zoals kalk, mangaan of lava.
Bandbreedte 200-5200 mm, transportcapaciteit tot 200 T/u.

 

Voorbeelden:

 

Telescopische transportband voor kleikladden bezanders.

Opneem- en opvangband voor overtollige klei op de vormbak.

Zand- en kleitransporteurs.

Dubbele transportband voor verticaal en horizontaal bulktransport.

Transporteurs op wielen of wentelaars voor voorraadstapels.

Platenwentelaar met dubbele, klemmende transportbanden in “sandwich” constructie.